Tripod standaards bij Boer Zoekt Vrouw

Aan het einde van de tweede aflevering van Boer Zoekt Vrouw (2014-2015) werden de foto’s van de kandidaten gepresenteerd op mooie, zwarte ezels. Deze HPS104020 Tripod Presentatiestandaards zijn uniek in Nederland en geleverd door Art Republic.

[UPDATE: onze Tripod standaards zijn ook te zien geweest bij Opsporing Verzocht en de Nationale MH17 herdenking. Uit respect voor de nabestaanden tonen wij hier geen afbeeldingen van]

De HPS104020 Tripod presentatiestandaard is een stevige, stalen standaard op 3 zelfstellende poten. Deze handige en veelzijdige standaard is binnen enkele seconden op te zetten, dus snel klaar voor gebruik! Door middel van 2 draagsteunen, die op de twee voorste poten bevestigd zijn en die traploos kunnen worden versteld, kunnen presentatieborden op vrijwel iedere gewenste hoogte worden geplaatst. Ideaal voor congressen, presentaties, seminars, meetings etc.

De standaard is uitgevoerd in stijlvol zwart en geschikt voor borden van A5 formaat t/m 140 x 140 cm, met een gewicht t/m maximaal 3 kg en met een maximale dikte van 5 cm.

De Tripod presentatiestandaard is te huur vanaf € 13,- p/d excl. btw. De koopprijs bedraagt € 37,95 excl. btw, bij afname van 5 stuks. Bij aankoop van grotere aantallen wordt een staffelkorting toegepast.Download prijslijst

Is de Tripod niet wat u zoekt? Klik dan hier om onze andere modellen te bekijken.

no images were found